dag og natt

Det er ikke så vanskelig å fylle opp en dag. Det finnes et bibliotek fylt med bøker. Jeg har venner som prater, ler, forteller meg akkurat det jeg trenger å høre og holder kjeft om jeg ikke orker å høre en dritt. I går fant jeg frem sykkelen min og syklet fra søte Marte i Øyane, gjennom natten helt til Os. Jeg leser, skriver, sykler og vandrer rundt i en helt enorm fart. Og så pynter jeg meg for meg selv - en slags maske eller noe sånt.

Å fylle opp netter er det verre med. Ingenting skjer mellom fire og seks om morgenen, skal jeg si dere. De eneste som lever da er fuglene, og jeg snakker dessverre ikke fuglsk. Så jeg bare ligger på gulvet, i stolen, på sengen på rommet mitt som jeg nå har døpt minnehelvette. Jeg tør påstå at jeg har skrevet om og tatt vare på suvenirer (du vet; kvitteringer, bilder, hemmelige lapper, tegninger, colakorker, bursdagskort osv) fra alt som har skjedd i livet mitt siden jeg var sånn tolv år. Sukk.

Jeg trekker inn den friske luften som kommer fra vinduet og gleder meg til det ikke lenger føles så ensomt å være en av en. Jeg er bare Ingrid nå. Og om ikke særlig lenge skal jeg like å være bare Ingrid, til og med om natten.

2 kommentarer

keowyn

07.jun.2010 kl.04:04

håper du synes det er litt ekstra deilig å være ingrid midt på natten om ikke så alt for lenge. for ja, som du sier er det lite som skjer mellom 4 og 6, men det er jo litt flott også..

Kristine AGA

08.jun.2010 kl.13:57

Aw <3 Jeg liker deg som bare Ingrid <3

Skriv en ny kommentar

Ingrid Ping

Ingrid Ping

19, Os i Hordaland

I disse dager handler denne bloggen om livet mitt som student i Hoi An, Vietnam. Jeg studerer Utviklingstudier (kulturstudier.no) Her forteller jeg om en ny og spennende hverdag, oppdagelser og opplevelser i et helt nytt land!

bloglovin


Norske blogger

Kategorier

hits