schooool's out FOREVAH

Jeg kom inn dørene på Os Gymnas et par minutter over ni. Der hadde folk allerede begynt å hoppe rundt som kaniner på speed, med glade JAAAAJAAAAAAAJAAAAAAAAAAAA! Faen, tenkte jeg, så glad vil jeg også være. Sammen med min nervøse mage klarte jeg tilslutt å komme meg gjennom folkemengden, frem til oppslagstavlen med eksaaaameeeensliiissssteneeee. Pessimistisk som jeg var leitet jeg først gjennom alle de ikke-avlyste listene - navnet mitt var ikke å se noen steder! Først da turte jeg å vende blikket mot den andre tavlen med AVLYST PGA STREIK-listene. Og der, der under en rød strek fant jeg navnet mitt. EKSAMEN AVLYST PGA STREIK! Jeg døde litt.


Men så våknet jeg, kjøpte den dritdyre kjolen dere ser på bildet
og feiret min egen flaks med å danse i kjelleren til Sindre.
Sindre i stripene her har snart bursdag! Gratulerer.

5 kommentarer

Kine

12.jun.2010 kl.13:56

Åå, så heldig du var! :) jeg skal ha eksamen på tirsdag i Norsk, hadde ikke så flaks jeg :P hehe!

Og så bildene som var lagt ut på face, og det kjolen var helt utrolig fin!! Første jeg tenkte når jeg så bilde av deg var, GUD for en nydelig kjole på en nydelig jente!! :) <3

Carina

12.jun.2010 kl.14:20

Haha, fantastisk!!!

Lotte

13.jun.2010 kl.17:20

Herlig! Jeg slapp ikke unna eksamen i år, men så går jeg på høyskole og der slipper vel ingen unna vil jeg tro :p Skjønt eksamen på tegnspråk er som en drøm sammenlignet med eksamen i matte, engelsk eller norsk. Heh..

Vutarie

16.jun.2010 kl.22:27

yay, gratulerer! :D

Kristine AGA

19.jun.2010 kl.00:22

Sv: Ja det kan du vel søta <3 gid.

Skriv en ny kommentar

Ingrid Ping

Ingrid Ping

19, Os i Hordaland

I disse dager handler denne bloggen om livet mitt som student i Hoi An, Vietnam. Jeg studerer Utviklingstudier (kulturstudier.no) Her forteller jeg om en ny og spennende hverdag, oppdagelser og opplevelser i et helt nytt land!

bloglovin


Norske blogger

Kategorier

hits