Jeg er i Buenos Aires

Først og fremst, det er faktisk skikkelig buenos aires, frisk luft, her!

Denne gigantiske byen har ikke blitt mindre siden vi kom hit på lørdag. Nå begynner jeg såvidt å få kontroll på retningene og hvor forskjellige bydeler ligger i forhold til huset. Casa Pichincha er et stort, flott byhus der det er høyt under taket. Her bor jeg sammen med sikkert førti andre svenske, norske, amerikanske og to argentinere - ei som bor her, lager mat og gjør det trivelig for oss, og datteren hennes. Ei jente på tolv år som elsker Justin Bieber og å skremme folk.

Kristin, Tale og jeg bor sammen på et av de minste rommene her - men vi har den eneste balkongen! Frokosten blir servert tidlig på morgenen, middag spiser man klokken ni om kvelden. Byen er stor, jeg er så liten. Taxier, t-baner, busser - gi meg noen uker så har jeg kanskje kontroll! Den neste uken skal jeg i det minste finne raskeste vei til forelesningene 10:15 hver dag på Facultad de Económicas.

Orientert eller ei! det er helt nydelig her. Deilig temperatur, lett bris, trær som henger over gatene og alle bærer på den lette sommerfølelsen!


Tale


Fra balkongen


la Boca


Velkomstfest med en liten smakebit av tango


Tale og Kristin venter på taxi. Vi fikk ikke lov å vandre i la Boca alene. Dessuten har vi sekken på magen på     tbanen.


Det Økonomiske Fakultet. Gammel bygning som lukter mer røyking i gangene enn kunnskap ;)


Tale og Torstein i parken


Midt i smørøyet av fakultetet.


Selveste bloggeren på lesesalen


Lesesalen

4 kommentarer

Become change

08.feb.2011 kl.21:06

Fin tiss :)

Become change

08.feb.2011 kl.21:50

Misunneeelliiig. ;_; Jeg savner deg Ingrid. :3 Du er fin! Kom hjem snart! Og kos deg der borte. (Og ja, det var fint der! Mye bedre enn Bangkok. xD )

Martotopia

10.feb.2011 kl.12:43

åh, ser heilt fabelaktig ut!

Jannus

11.feb.2011 kl.17:55

Ei jente på tolv år som elsker Justin Bieber og å skremme folk. Bor Lennea der???

lolololol, heldiggris osv. Hilser fra Bæærghen. ♥

Skriv en ny kommentar

Ingrid Ping

Ingrid Ping

19, Os i Hordaland

Velkommen til en personlig blogg som for det meste handler om reiseopplevelser. Nå er jeg øyeblikkelig på vei til Argentinas hovedstad Buenos Aires! Der blir jeg værende i tre måneder for å studere med kulturstudier(.no) og ellers for å finne ut hva livet i storbyen har å by på! Stay tuned! :D

bloglovin


Norske blogger

Kategorier

hits