Buenos Aires Fashion Week

Etter en allerede lang dag tok jeg på meg det kuleste jeg har, og tok turen til Buenos Aires sin fashion week. Det var utrolig inspirerende å se byens kuleste kids i det kuleste de eier. Men ellers var opplegget, som ganske mye annet her, tregt. Først sto vi i verdens lengste kø for å få billetter til å komme inn i området for utstillinger og salg av diverse kolleksjoner. Billetter til showene fantes ikke. Med vår inngangsbillett hadde vi mulighet til å stå i kø for å kanskje få se et show. Så vi sto i kø. I kø sammen med sikkert syv hundre, to meter lange, fjorten år gamle modellspirer. Vi sto og sto og sto - til vi på et tidspunkt gav opp. Kanskje jeg skal melde meg frivillig til å organisere billettsalg?

Det var uansett ganske så interessant å få et innblikk i en industri som omtrent er en egen verden. Der var de liksom! alle stereotypene. De som så gjerne vil bli oppdaget, menn i fargerike badedrakter og høye hæler, kvinner på femti med et blikk som sier de vet alt om denne industrien, de aller kuleste kidsene, kidsene som prøver å være kule, modellene som har blitt oppdaget, designerne, barna til disse vet alt-kvinnene, menn med en grad av stil jeg aldri før har sett og oss, liksom. Av med flippflopps og på med hæler, liksom!


En bitteliten brøkdel av køen.Powerpuffs?


Sko med kraftig hårvekst.

3 kommentarer

jente18

27.feb.2011 kl.21:48

Hei! Jeg vurder å reise til Vietnam neste vår, men har også litt lyst til å reise til Buenos Aires.. Er så vanskelig å velge! Vil reise overalt, haha. Kunne du ha skrevet et lite innlegg hvor du skriver hvor du likte deg best, hva som er bra og dårlig med stedene? Liker bloggen din! :)

Ingrid Ping

05.mar.2011 kl.06:42

HEi! JEg kan veldig gjerne skrive et slikt innlegg da jeg er ferdig med semesteret her også, for først da kan jeg vel se hvilket jeg likte best! Men sånn utenom det kan jeg helt klart si at som studie er det bedre å begynne med Uviklingsstudier i Vietnam, enn CSR i Argentina!

Martotopia

06.mar.2011 kl.22:34

ein telepatisk fastelavnsbolle med ekstra melis er på veg til deg! (åh, saknar deg!!)

Skriv en ny kommentar

Ingrid Ping

Ingrid Ping

19, Os i Hordaland

Velkommen til en personlig blogg som for det meste handler om reiseopplevelser. Nå er jeg øyeblikkelig på vei til Argentinas hovedstad Buenos Aires! Der blir jeg værende i tre måneder for å studere med kulturstudier(.no) og ellers for å finne ut hva livet i storbyen har å by på! Stay tuned! :D

bloglovin


Norske blogger

Kategorier

hits