Om å fylle tjue år i Buenos Aires

Når man har rund dag OG dessuten er i en døgnvill storby, kan du ikke gjøre noe annet enn å feire! Så jeg startet på fredag. Noen mente at jeg måtte gjøre noe superteit før jeg var ferdig med tenåringstiden - men fordi jeg er så fornuftig og voksen og smart ble det til at jeg bare danset uten stopp hele natten.

På lørdag regnet det. Øspøs. Tale, Ragnhild, Thea og jeg løp litt ufrivillig rundt i regnet, før vi drakk skikkelig fail kakao på en restaurant og preika gruppeeksamen. Fire Subtestopp (undergrunn) senere var Tale og jeg tilbake på Pichincha - klare for fest! Verdens søteste totninger, Line og Sigrid, bakte brownies til meg. <333 Da klokken ble tolv hadde jeg ENDELIG bursdag på ekte og Ragnhild dukket opp med ENDA mer kake og fine lys. Trodde jeg skulle dø av å glise da alle (utenom amerikanerne som sikkert kunne ønske det var flinkere i verdensspråket norsk) sang Hurra for deg! Måtte faktisk gråte en liten skvett, jeg. Det går rykter om at det var den beste Pichinchafesten til nå - selv husker jeg ikke helt om det er sant!

OG SÅÅÅÅ ble det sønbursdag. Trøtte og jævlige dro vi oss opp av sengen og tok Subte til togstasjonen. Sammen med resten av kulturstudierfolka dro vi sør, langt - men ikke ut av Buenos Aires (byen tar aldri slutt). På noe som må ha vært et samfunnshus fikk vi servert empanadas og argentinsk folkedans! De lokale hadde stelt i stand en skikkelig fest. Noen spilte fotball, andre danset og jeg bare satt der som en amøbe. Helt til... mannen på scenen sa "Ingrid" midt inni den uforståelige spansken. Plutselig stod jeg foran veldig mange mennesker og blåste ut enda flere lys, sammen med ei ni år gammel jente som også hadde bursdag! Etterpå delte hun bursdagskaken sin med en rød tomat av en tjueåring, om mulig enda mer amøbe enn ti minutter tidligere.

Tilslutt kom jeg meg hjem, spiste 20 biter med sushi, drakk opp colaen til Gro og sov bedre enn på lenge! Takk til alle de utrolig herlige menneskene som gjorde dagen min fantastisk og uforglemmelig!Takk til Tale som tok bilder!

4 kommentarer

Mamma

14.mar.2011 kl.20:38

Høres ut som en fantastisk feiring, men det er ikke over ennå. Det blir ny feiring når vi"gamle" kommer på besøk. Er det noe vi kan så er det feiring, vi har lang erfaring vet du. Klemmer <3 <3 <3

Silje

14.mar.2011 kl.22:51

ÅÅÅÅ INGRID <3 <3 (: (: (: Det hørtes helt utrolig gøy ut! Skulle ha vært der ASS!!! fine bilder :D

Rikke

15.mar.2011 kl.03:40

Iiiiiih! Hørtes supergøy ut! Gratulerer med dagen som var! :)

Martotopia

15.mar.2011 kl.10:17

ååååååååååh <3

Skriv en ny kommentar

Ingrid Ping

Ingrid Ping

20, Os i Hordaland

Velkommen til en personlig blogg som for det meste handler om reiseopplevelser. Nå er jeg øyeblikkelig på vei til Argentinas hovedstad Buenos Aires! Der blir jeg værende i tre måneder for å studere med kulturstudier(.no) og ellers for å finne ut hva livet i storbyen har å by på! Stay tuned! :D

bloglovin


Norske blogger

Kategorier

hits